Skolbibliotek

Antal: 6

• Kvalitetsgaranti - Stockholms byggtekniska gymnasium

Stockholms byggtekniska gymnasium är beläget i det expansiva företagsområdet kring Kista centrum och har stora, rymliga verkstäder med modern utrustning. Skolan har även idrottshall, gym, bibliotek, café och matsal.

• Bibliotek och kafé

I vårt bibliotek har du tillgång till 14 000 titlar, varav 5 000 är på engelska. Vi har databaser, tidningar, tidskrifter och uppslagsverk på svenska och engelska.

• Biblioteket är öppet

Donec odio lorem, ultrices id luctus id, ultricies quis urna. Vestibulum dignissim euismod lobortis. Donec nec felis lacus. In faucibus egestas enim adipiscing aliquam.

• För elever

Information till elever och vårdnadshavare. Här hittar du blanketter för bland annat ledighet, matsedel, kalender,  information kring skolhälsa och en hel del annat som rör Stockholms byggtekniska gymnasium under läsåret.

• Om skolan

En kommunal skola som erbjuder yrkesutbildning i världsklass

Skolan är belägen i närheten av Kistas högteknologiska IT-park.