Resultat från Yrkes-SM 2018

Då var yrkes-sm över för denna gång. Vi hade fyra deltagare från skolan, som tävlade inom golvläggning, VVS, plattsättning och måleri. Det var många duktiga tävlande på plats och konkurrensen var hård.

Från Stockholms byggtekniska gymnasium tävlade:

• Lisa Nilsson - Golvläggning
  • Andreas Winborg - VVS
  • Britta Spencer - Måleri (tidigare elev)
  • Roy Suwatchai Saikrasun  - Plattsättning

Inom golv tog Lisa ett välförtjänt guld. Andreas missade guldet med endast ett poäng och tog därmed silver. Britta som gått sin målarutbildning hos oss tog hem silvret inom måleri. Roy gjorde väldigt bra ifrån sig, men konkurrensen var hård och det blev därmed ingen topp tre placering. Det som är gemensamt för samtliga elever är att de gjorde väldigt bra ifrån sig och representerade skolan och våra utbildningar på ett värdigt sätt. Stort tack till våra duktiga elever för deras prestationer och kämparanda.