Yrkestävlingarna är över för denna gång

Då var yrkestävlingarna på Stockholms byggtekniska gymnasium avslutade. Vi vill börja med att tacka alla tävlande och övriga deltagare från Fredrika Bremergymnasiet, Wisbygymnasiet, Ekenhuset, Golvuppdraget, ENE-golv och de tre föredetta plåtelever som var villiga att delta.

Vi vill även tacka alla våra gäster från:

Givetvis vill vi även uttrycka vår tacksamhet till BYGMACramoKGC och Forbo som har sponsrat oss med material och verktyg inom sina respektive områden, ett stort tack för er hjälp.

Slutligen vill vi tacka all personal som ställt upp och hjälpt till, alla elever som varit med och tävlat, hejjat på och hjälpt till, samt till Rektor Linus Nygren för sin enorma insats där han samordnat och roddat för att vi ska kunna genomföra tävlingen.

Det har varit en spännande och upplevelserik dag där vi fått ta del av många av de yrken som vi utbildar mot. Otroligt kul att se så många besökare och att allt gått bra under dagen.

Vinnare inom respektive yrke:

Golv: Hampus från ENE-golv, som även kommer få tävla i yrkes-EM

Plåt: Erik som tidigare studerat på Stockholms byggtekniska gymnasium

Plattsättning: Roy från Stockholms byggtekniska gymnasium