Podcast - When you are lärare

Information angående utbildningsförvaltningens satsning "When you are lärare"

Den 18 januari kommer en poddradiostudio att flytta in på Stockholms byggtekniska gymnasium. Det är en del av utbildningsförvaltningens satsning When you are lärare som pågår under hela vårterminen. Här vill vi bredda och nyansera bilden av läraryrket och på lång sikt få fler att vilja jobba som lärare. Värd för podden är Hanna Eliasson och övriga medverkande är lärare och skolledare från andra skolor i Stockholm.

Välkomna att ställa frågor och delta i diskussioner på When you are lärares Facebook-sida och ta del av poddar, filmer och fakta på whenyouarelärare.se.

Tema för podden den 18 januari: Utbildning för alla

Värd för podden: Hanna Eliasson

Podden släpps: 16 februari 2017 på whenyouarelärare.se

Vid frågor, kontakta oss på whenyouarelarare@stockholm.se

Information till föräldrar:

Den 18 januari spelas ett poddradioprogram in på Stockholms byggtekniska gymnasium. Det är en del av utbildningsförvaltningens satsning When you are lärare som också består av filmer med mera under hela våren. Värd för podden är Hanna Eliasson som är lärare hos oss och övriga medverkande är lärare och skolledare från andra skolor i Stockholm. I det fall som en elev intervjuas får ni som föräldrar ge ert medgivande innan det sänds. Mer information om projektet finns på whenyouarelärare.se.