Inspirationsdag på Skansen

Igår hade skolan en inspirationsdag där samtliga klasser på skolan var ute på olika evenemang. Eleverna i yrkesintroduktion och språkintroduktion år 1 var på Skansen tillsammans med mentorer och yrkeslärare Bertil "Berra" Hellberg.

På temat inspiration var målet med studiebesöket på Skansen att eleverna skulle få kunskaper om gamla huskonstruktioner och hur dessa förhåller sig till dagens byggnationer. Det var en lärorik dag som uppskattades av eleverna och vi hade även vädret på vår sida vilket alltid är tacksamt. Tack till våra fina elever som skötte sig exemplariskt och ett extra stort tack till Berra som höll i rundvandringen och berättade om alla fantastiska husbyggen som finns att se på Skansen.