Regionsmästerskap inom VVS

Fredag 19/2 genomfördes regionsmästerskapet inom VVS för region 4. Tävlingen genomfördes på Stockholms byggtekniska gymnasium, där Mikael Härdner och Ted Åsbrink, lärare inom VVS förberedde verkstaden och utrustningen inför den stundande tävlingen.

Vi vill inleda med att tacka Mikael och Ted för sitt hårda arbete med förberedelserna. Vi vill även tacka Tomas Hellsberg från Byggnadsförbundet Uppsala och Mats Hellström från VVS Företagen som ställde upp som domare. Ett extra stort tack till Fritjof Karlsson från Utbildningsdepartementet, alltid trevligt med besökare som är intresserad av vår skolas verksamhet.

Bedömningen utgick ifrån diverse kriterier där man bland annat kunde få poäng avdrag för felaktiga mått. Domarna tittade på elevernas hantverk utifrån en köpares perspektiv men även utifrån en hantverkares perspektiv för att kunna göra en helhetsbedömning.

Deltagarna i detta regionsmästerskap var:

  • Jonathan Eriksson - Uppsala Praktiska Gymnasium
  • Lucas Rhodin - Norrtelje Teknikgymnasium
  • Johannes Wickman - Fyrisskolan
  • Johan Eriksson - Energigymnasiet Stockholm
  • Oscar Nyström  Eriksson - Stockholms byggtekniska gymnasium

Vinnaren vid detta regionsmästerskap var Johannes Wickman, ett stort grattis till Johannes för väl genomfört arbete och vi önskar honom lycka till i Malmö. Vi vill även gratulera övriga deltagare för sitt hårda arbete under regionsmästerskapet och för att de lyckats prestera på en så hög nivå att de fick representera sina skolor i mästerskapet.

 

Dela: